A szentjánoskenyérfa terméséből
készített karobpor kiválóan alkalmas a
kakaó helyettesítésére.
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem
tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják
A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra, lisztre érzékenyek, és asztmások is.
Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban, és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál.
Ízletes öntetetek, italok, és sütemények
készíthetők belőle.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Élelmi
rostban gazdag; Zsírszegény; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz; Hozzáadott
cukrot nem tartalmaz; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószer
mentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Allergénmentes; Telített zsírtól mentes; Nem
besugárzott
Egy adag = ízlés szerint
Tárolás: jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Tartalma: 100% bio karob por
Összetevők egységenként /
100 g
Energia 929 kJ/222 kcal egységenként/
Zsír 0,65 g
- amelyben telített zsírsav 0,09 g
Szénhidrát 49 g
- amelyben cukor 40,5 g
Rost 9 g
Fehérje (protein) 4,6 g
Só 0,09 g
Kalcium 348 mg
Kálium 827 mg
Vas 2,9 mg
B-vitamin 0,46 mg
B6-vitamin 0,36 mg