A kesudiókrém a vegán konyha
nélkülözhetetlen alapanyaga. A
kesudió semlegesebb íze miatt kicsit kevésbé karakteres a többi magkrémünknél,
így kiválóan illeszkedik bármilyen gyümölcshöz,
smoothie-kba, vagy nyers sütikbe, kásákba. Hogyha krémesre turmixolod
fagyasztott banánnal, és ízlés szerint friss idénygyümölcsökkel, esetleg
kakaóval, elképesztően finom jégkrémet (nicecream)
tudsz készíteni belőle pillanatok alatt. Ha pedig klasszikus gyerekkori ízekre
vágysz új köntösben, próbáld ki nyári gyümölcslevesbe
keverve, vagy vaníliás "túrókrémként",
palacsinta töltelékeként is. Remekül passzol bármilyen gyümölcskenyérhez, kekszhez
is.
A Mendula Kesudiókrém többféle diéta
esetén is nyugodtan fogyasztható, cukor-, glutén- és laktózmentes termék. A
vegán, paleo, ketogén desszertek közkedvelt
alapanyaga.
Összetevők: kesudió, vaníliapor
Átlagos tápérték / Nutrition facts per 100 g
Energia / Energy 2314 kJ / 556 kcal
Zsír / Fat 44 g
- amelyből telített / saturated 8 g
Szénhidrát / Carbohydrates 30 g
- amelyből cukrok / sugars 6 g
Fehérje / Protein 18 g
Só / Salt 0 g