A gyakorta használt sónál egyáltalán nem
mindegy, hogy milyen tisztaságú, milyen beltartalmú összetételt választunk. A
szervezet meghálálja, ha a napi rendszerességgel alkalmazott só kifogástalan
minőségű, nem finomított, valamint adalékanyagoktól mentes. Az egyik
legkitűnőbb választás a Nature Cookta
sötétrózsaszín Himalája só, mely szennyeződésektől
és civilizációs ártalmaktól mentes
összetétel. Kivételes, 98%-os tiszta
nátrium-klorid tartalommal rendelkezik.
A
Himalája sók közül több fajtát különböztetünk meg, létezik fehér, fekete, és a
rózsaszínnek is több árnyalata. A sötétrózsaszín Nature Cookta Himalája só előnyei közé tartozik, hogy védett
helyről nyerik ki. A 400-600 méter mélyen, kizárólag kézzel bányászott sókristályokat színenként csoportosítják és
szárítják.
Bátran használhatjuk a főzések és sütések
alkalmával ezt az összetételt. Nem csak javítja
az ételek ízét, hanem meghosszabbítja
azok frissességét. Pozitív tulajdonsága, hogy mindenfajta típusú étel ízesítésére kiváló.
A terméket száraz
helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet
át, mert károsan befolyásolhatják minőségét!
A Himalája kristálysó fogyasztása nem
helyettesíti az egészséges életmódot, és a változatos, kiegyensúlyozott
étrendet.
Tartalma: 100% sötét rózsaszín himalája só,
NaCl tartalma ~98%
Kiszerelés: 1000 gramm