A durum búzaliszt garantálja a tészta tökéletes állagát és ízét, alacsony glikémiás indexű, miközben a magas búzafehérje biztosítja a tészta
rugalmasságát főzés közben. Az alacsony glikémiás index hozzájárul a stabil
vércukorszinthez, segít az egészséges testsúly fenntartásában. A tojásmentesség lehetővé teszi, hogy a terméket tojásallergiában
szenvedők is fogyaszthassák, valamint a vegán, vagy vegetáriánus étrendet követők számára is ideális
választás.
A paradicsom
C-vitamint, likopint és más antioxidánsokat tartalmaz. A likopin a paradicsom
vörös színét adja, és hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez. A magas antioxidáns tartalom védelmet
nyújt a szabadgyökök ellen, és támogatja az általános egészség megőrzését. A magas rosttartalom segít az emésztésben,
és hosszantartó jóllakottság érzetet biztosít.
A paradicsomos lasagne tésztaformája lehetővé
teszi a rétegezést, ahol a tészta, a szósz, és a sajt egymásra kerülnek,
így különböző ízek és textúrák kombinálhatók, készíthetünk húsos,
zöldséges, vagy akár vegán/vegetáriánus változatokat is.
Főzési idő: a paradicsomos lasagne
tésztánk a raguval együtt készül el, így a főzési idő a ragu elkészítésétől
függ.
Ajánlott felhasználás: használd együtt
más lasagne tésztáinkkal is! A spenótos és natúr durum lasagne tésztáinkkal
együtt rétegeld a következőképp: felülre egy paradicsomos lasagne, alá egy
natúr durum lasagne, majd egy spenótos lasagne kerüljön! Ismételd meg igény
szerint, és kész is a piros-fehér-zöld lasagne!
Tömeg 0,5 kg