A spenótos
lasagne tésztaformája lehetővé teszi a rétegezést, ahol a tészta, a szósz,
és a sajt egymásra kerülnek, így különböző ízek és textúrák
kombinálhatók. A tésztaforma lehetőséget ad a kreativitásra: készíthetünk
húsos, zöldséges, akár vegán/vegetáriánus változatokat is.
A durum búzaliszt garantálja a tészta
tökéletes állagát és ízét, alacsony glikémiás indexű, miközben a magas
búzafehérje biztosítja a tészta rugalmasságát főzés közben.
A magas
antioxidáns tartalom védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, és támogatja az
általános egészség megőrzését. A magas
rosttartalom segít az emésztésben, és hosszantartó jóllakottság érzetet
biztosít. Vitaminokban gazdag, erősíti az immunrendszert, és javítja az
emésztőrendszer működését.
A tojásmentesség
lehetővé teszi, hogy a terméket tojásallergiában szenvedők is fogyaszthassák,
valamint a vegán, vagy vegetáriánus étrendet követők számára is
ideális választás.
Főzési idő: aspenótos lasagne tésztánk a raguval
együtt készül el, így a főzési idő a ragu elkészítésétől függ.
Használd más
lasagne tésztáinkkal! Paradicsomos és natúr durum lasagne tésztáinkkal együtt
rétegeld a következőképp: felülre egy paradicsomos lasagne, alá egy natúr durum
lasagne, majd egy spenótos lasagne kerüljön. Ismételd meg igény szerint, és
kész is a piros-fehér-zöld lasagne!
Zöldségtartalom: 33% spenót
Tömeg 0,5 kg