A sütőtökös orsó
tészta egyedülálló ízélményt nyújt,
és számos egészségügyi előnyt hordoz magában. A
sütőtök C-, E-vitaminokban, karotinokban, vasban, magnéziumban gazdag, erősíti az immunrendszert, javítja
az emésztőrendszer működését. Magas antioxidáns tartalma
védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, támogatja az általános egészség
megőrzését. A magas rosttartalom segít
az emésztésben, és hosszantartó jóllakottság érzetet biztosít, csökkentve az
étvágyat. A durum búzaliszt és a
sütőtök kombinációja garantálja a tészta tökéletes állagát és ízét, alacsony
glikémiás indexű, miközben a magas búzafehérje és a sütőtök tápanyagai
biztosítják a tészta rugalmasságát, és tápértékét. A tojásmentesség
lehetővé teszi, hogy a terméket tojásallergiában szenvedők is fogyaszthassák. A
vegán, vagy vegetáriánus étrendet követők számára is ideális
választás.
Zöldségtartalom: 30% sütőtök
Főzés: mindössze 2-3 perc
forrásban lévő vízben, majd 2-3 perc pihentetés fedő alatt. Tökéletes
választás azok számára, akik rövid idő alatt szeretnének finom, és tápláló ételt
készíteni.