Megnevezése az aktuális állagától függ, ugyanis a kókuszzsír és kókuszolaj
ugyanaz az alapanyag. Míg 24 °C fok alatt szilárd, addig e hőmérséklet
felett folyékonnyá változik a
halmazállapota.
Bármilyen étel készítésénél bevethetjük, frenetikus ízhatást
érhetünk el, mellékíz nélkül.
A N&Z Kókuszolaj sütésre
és főzésre is alkalmas, íz-, és illatmentes összetételű.
Egy olyan nagyszerű alternatíva, amelyet a diétázók is nyugodtan fogyaszthatnak. A megszokott ételekről nem
kell lemondani, felhasználásával mégis ízletesebb, teltebb ízű finomságok
készíthetők.
Leginkább kelt és kevert
tésztákhoz ajánlott. Arra figyeljünk, hogy a muffinok, kuglófok és a
sütemények tésztájához ne forró, hanem cseppfolyós állapotában tegyük hozzá.
Többszöri felmelegítés után, alapos szűrést követően újra meg újra felhasználható.
A termék vegyszermentes
sajtolással készült. Nem hidrogénezett.
Tartalma: 100% szűrt kókuszolaj
Tápanyagtartalom 100 ml kókuszolajban:
Energia: 3700 kJ /884 kcal,
Zsír: 99,9 g, amelyből telített zsírok: 91,6 g,
Szénhidrát: 0 g, amelyből cukrok: 0 g,
Fehérje: 0 g,
Só: 0 g
Kiszerelés: 500 ml