Parajdi szárnyas fűszersó

Ízletes baromfiételek – parajdi sóval

A parajdi szárnyas fűszersó kifejezetten a baromfiételek ízesítésére készült, lehetővé teszi, hogy a csirke, pulyka, kacsa, és más szárnyas húsok finomabbak és aromásabbak legyenek. A gondosan válogatott összetevők tökéletesen harmonizálnak a szárnyasok természetes ízével, hogy minden falat igazi ízélménylegyen.

A fűszersó összetevői: a paprika, fokhagyma, hagyma, rozmaring, kakukkfű, fekete bors, és más fűszerek, együttesen adják a jellegzetes, zamatos ízt a szárnyas ételeknek.

A húsok szaftosak és omlósak maradnak, miközben ropogós kérget kapnak a sütés során.

A tengeri sók egyik legegészségesebbje a parajdi só. A fűszerkeverék tetemes részét alkotja. Természetes ízének intenzitása minden ételt még szerethetőbbé tesz. A fűszersó adalékanyagmentes, nátrium-glutamást mentes, tiszta parajdi sóval.

Az alábbi szárnyas fűszersóval pácolt sült csirkemell lédús, ízletes, tökéletes választás egy gyors és ízletes ebédhez, vagy vacsorához.

Hozzávalók:

4 db csirkemell filé

2 evőkanál szárnyas fűszersó

3 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál citromlé

1 teáskanál méz

Friss petrezselyem a tálaláshoz

Elkészítés:

A csirkemell filéket alaposan mosd meg, majd papírtörlővel töröld szárazra!

Keverd össze az olívaolajat, citromlevet, mézet, és a szárnyas fűszersót egy tálban, hogy egyenletes pácot kapj!

Helyezd a csirkemelleket a pácba, és alaposan forgasd meg őket, hogy mindenhol bevonja a fűszeres keverék!

Fedd le a tálat, és tedd a hűtőbe legalább 30 percre, de akár egy éjszaka is pácolhatod a húsokat!

Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, majd helyezd a csirkemelleket egy sütőpapírral bélelt tepsibe!

Süsd 25-30 percig, amíg a csirkemell átsül, és aranybarnára pirul!

Tálaláskor szórd meg friss petrezselyemmel!

1 390 Ft
szállítási díj nélkül