Parajdi fokhagymás fűszersó

Parajdi fokhagymás fűszersó

A magyar konyha elképzelhetetlen só és fokhagyma nélkül, a sokféle fűszert elegyítő fokhagymás fűszersó éppen ezért szinte minden ételbe belekerülhet, a hazai konyhában. Ez a kombináció tökéletesen alkalmas húsok, halak, zöldségek, és saláták ízesítésére, de akár szendvicsekhez, mártásokhoz, és pácokhoz is kiváló választás.

A tengeri sók egyik legegészségesebbje a parajdi só. A fűszerkeverék tetemes részét alkotja. Természetes íze, és ízének intenzitása minden ételt még szerethetőbbé tesz.

Ízfokozó, és nátrium glutamát mentes a fűszersónk.

Fokhagymás fűszersóval ízesített sült csirkecombok

Hozzávalók:

4 db csirkecomb

2 evőkanál fokhagymás fűszersó

2 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál frissen őrölt fekete bors

1 teáskanál paprika

Friss petrezselyem a tálaláshoz

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra!

A csirkecombokat mosd meg, és papírtörlővel alaposan töröld szárazra!

Keverd össze az olívaolajat, a fokhagymás fűszersót, a borsot, és a paprikát egy kis tálban!

Ezzel a fűszeres olajjal dörzsöld be a csirkecombokat, ügyelve arra, hogy mindenhol jól befedje a húsokat!

Helyezd a combokat egy tepsibe, és süsd őket 35-40 percig, amíg aranybarnák és ropogósak lesznek!

Tálaláskor szórd meg friss petrezselyemmel!

1 390 Ft
szállítási díj nélkül