Parajdi fokhagymás
fűszersó
A magyar konyha elképzelhetetlen só és fokhagyma nélkül, a sokféle fűszert elegyítő fokhagymás
fűszersó éppen ezért szinte minden ételbe belekerülhet, a hazai konyhában. Ez a kombináció tökéletesen alkalmas húsok, halak, zöldségek, és saláták ízesítésére, de akár szendvicsekhez, mártásokhoz, és pácokhoz
is kiváló választás.
A tengeri sók egyik
legegészségesebbje a parajdi só. A fűszerkeverék tetemes részét alkotja.
Természetes íze, és ízének intenzitása minden ételt még szerethetőbbé tesz.
Ízfokozó, és
nátrium glutamát mentes a fűszersónk.
Fokhagymás
fűszersóval ízesített sült csirkecombok
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
2 evőkanál
fokhagymás fűszersó
2 evőkanál
olívaolaj
1 teáskanál frissen
őrölt fekete bors
1 teáskanál paprika
Friss petrezselyem
a tálaláshoz
Elkészítés:
Melegítsd elő a
sütőt 200°C-ra!
A csirkecombokat
mosd meg, és papírtörlővel alaposan töröld szárazra!
Keverd össze az
olívaolajat, a fokhagymás fűszersót, a borsot, és a paprikát egy kis tálban!
Ezzel a fűszeres
olajjal dörzsöld be a csirkecombokat, ügyelve arra, hogy mindenhol jól befedje
a húsokat!
Helyezd a combokat
egy tepsibe, és süsd őket 35-40 percig, amíg aranybarnák és ropogósak lesznek!
Tálaláskor szórd
meg friss petrezselyemmel!