Parajdi sertés magyaros fűszersó

Az ízletes sertéshús ételek titka – parajdi sóval

A sertés fűszersó egy gondosan összeállított fűszerkeverék, minden sertéshús ételnek tökéletes, mély és gazdag ízt ad, legyen szó akár sütésről, grillezésről, vagy pörkölésről. Olyan válogatott összetevőket tartalmaz, mint a paprika, fokhagyma, kömény, mustármag, kakukkfű, rozmaring, bors és egy csipetnyi cukor, amelyek kiegészítik a sertéshús természetes zamatát.

Praktikus megoldás, a használata egyszerű, hogy az ételek izgalmasan ízletesek legyenek.

A sertés fűszersó sokoldalúan használható: kiváló száraz dörzsölőként sertéssült, oldalas, tarja, császárhús készítéséhez, de bátran használható pörköltek, raguk, pácok alapjaként is. Az ételek nemcsak ízletesek, hanem szaftosak is maradnak a sütés során.

A tengeri sók egyik legegészségesebbje a parajdi só. A fűszerkeverék tetemes részét alkotja. Természetes íze, és ízének intenzitása minden ételt még szerethetőbbé tesz. Fűszersónk adalékanyagmentes, nátrium-glutamást mentes, tiszta parajdi sóval.

Sertés fűszersóval ízesített sült tarja

Hozzávalók:

1 kg sertéstarja, szeletekre vágva

3 evőkanál sertés fűszersó

2 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál almaecet

2 gerezd fokhagyma, aprítva

Friss rozmaring a tálaláshoz

Elkészítés:

Keverd össze az olívaolajat, almaecetet, fokhagymát, és a sertés fűszersót egy kis tálban, hogy egyenletes pácot kapj!

A sertéstarja szeleteket alaposan dörzsöld be a fűszeres páccal, ügyelve arra, hogy mindenhol jól bevonja a húsokat!

Fedd le a húst, és tedd hűtőbe pácolódni legalább 2-3 órára, de akár egy éjszakára is!

Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, majd helyezd a tarját egy tepsibe!

Süsd a húst 40-50 percig, időnként megforgatva, amíg aranybarnára és omlósra sül!

Tálaláskor szórd meg friss rozmaringgal!

Az egyszerű elkészítés és a komplex ízvilág teszi ezt az ételt különlegessé.

1 390 Ft
szállítási díj nélkül