Parajdi sült burgonya fűszersó

Az ellenállhatatlan ropogós krumpli titka – parajdi sóval   

A sült burgonya fűszersó kifejezetten a sült krumpli tökéletesítésére készült, hogy az egyszerű sült burgonya ízét magasabb szintre emeld, ropogós, és fűszeres falatokat varázsolva az asztalra.

A gondosan válogatott összetevők, mint a paprika, fokhagyma, hagyma, rozmaring, kakukkfű, és egy csipetnyi fűszeres chili, harmonikusan egészítik ki egymást, hogy a sült krumpli íze különleges legyen. A készítést is egyszerűbbé teszi, hiszen egyetlen lépésben biztosítja a fűszerezést.

Bátran fűszerezheted vele a sütőben sült zöldségeket, vagy akár különféle pácok alapjaként is használhatod. Ez a fűszerkeverék különösen jól passzol a grillezett ételekhez, de akár egy egyszerű salátát is feldobhatsz vele, ha új ízre vágysz.

A tengeri sók egyik legegészségesebbje a parajdi só. A fűszerkeverék tetemes részét alkotja. Természetes íze, és ízének intenzitása minden ételt még szerethetőbbé tesz. Fűszersónk adalékanyagmentes, nátrium-glutamást mentes, tiszta parajdi sóval.  

Sült burgonya fűszersóval ízesített ropogós krumpli

Hozzávalók:

1 kg burgonya, meghámozva és hasábokra vágva

2-3 evőkanál sült burgonya fűszersó

3 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál só (opcionális)

Friss petrezselyem a tálaláshoz

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra!

A felvágott burgonyát tedd egy nagy tálba, és öntsd rá az olívaolajat!

Szórd meg a sült burgonya fűszersóval, és alaposan keverd össze, hogy mindenhol egyenletesen bevonja a fűszeres olaj!

Terítsd a burgonyahasábokat egy sütőpapírral bélelt tepsire, ügyelve arra, hogy ne érjenek egymáshoz (ez segít abban, hogy ropogósak legyenek)!

Süsd a burgonyát 25-30 percig, amíg aranybarna, és ropogós lesz!

Tálaláskor szórd meg friss petrezselyemmel!

Ideális köret, de önálló snackként is megállja a helyét.

1 390 Ft
szállítási díj nélkül